STAGING
P 1  A 42

Alternative nieuws view voor INNOVO

Werk mee aan een cursus

In de e-learningcursussen staan vaak video's van klassensituaties. De les van een leerkracht wordt gefilmd, en vooraf wordt afgesproken op welke indicator van de inspectie wordt gelet. Daarna krijgt de leerkracht feedback op de les, zoals aan het eind van de cursus is te zien.

E-learning Wizard is op zoek naar leerkrachten die het leuk vinden om aan zo'n video mee te werken. Natuurlijk steek je daar zelf ook weer wat van op! Wil je meer weten? Neem dan contact op met Sabine Kokee van E-learning Wizard en stuur een mail naar sabine@e-learningwizard.nl.

Certificaat registreren bij RegisterLeraar.nl

Alle cursussen voor leerkrachten zijn gevalideerd voor het lerarenregister. Elke nieuwe cursus voor leerkrachten wordt ter validatie bij RegisterLeraar.nl aangeboden.

Leerkrachten kunnen hun certificaat of bewijs van deelname registreren met de code die door RegisterLeraar is afgegeven. Dit nummer staat op de laatste pagina van de cursus 'Eindtoets & Contact' en op je deelnamebewijs of certificaat. 

Meer informatie              

 

E-learningcursussen voor schoolleiders

De cursussen voor schoolleiders zijn in te zetten als bron voor informeel leren bij het schoolleidersregister.

Voor schoolleiders vallen de e-learningcursussen ook binnen een groter geheel van een viertal themadekkende leergangen voor het schoolleidersregister:

  • Thema: Kennis en kwaliteitsontwikkeling – Leergang 'Sturen op kwaliteit in de klas'; 
  • Thema: Leidinggeven aan veranderingen – Leergang 'Planmatig leidinggeven aan verandering';
  • Thema: Persoonlijk leiderschap - Leergang 'Persoonlijk leiderschap';              
  • Thema: Omgaan met verschillen – Leergang 'Omgaan met verschillen'.      

Klik hier voor meer informatie.  

 

Nieuwe cursussen

Naast de ruim 70 aangeboden cursussen in het schooljaar 2016-2017 die je in onze academie aantreft, worden gedurende het schooljaar tientallen nieuwe cursussen toegevoegd aan het aanbod. 

Het betreft zowel cursussen voor leerkrachten als voor schoolleiders en intern begeleiders.

Wil je op de hoogte blijven van het cursusaanbod? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Onder de tab 'Dossier' staat onder je persoonlijke gegevens het hokje dat je aan kunt vinken om de nieuwsbrief te ontvangen.

0.00.00